Related Posts with Thumbnails

2009/12/16

today just ain't the day


heippa. tänää ei ehkä oo iha mun päivä, herätys ois ollu 6.30 (kaks herätyskelloo!) mut olin (taas) lahjakkaasti onnistunu sammuttamaa unissaa ne molemmat, joten heräsin 7.15. luulin et joku ois voinu heittää mut kouluu mut ei voinukkaa joten heitin jotku vaatteet päälle, meikkasin pikasesti ja lähin pinkomaa dösärille, josta oli tietty just menny dösä ja seuraava tuli 15min pääst. siellä sitte venasin legginsseissä, topissa ja ohuessa takissa :-----D
se dösa oli tietysti iha täynnä ja ku mun ois pitäny jäädä ni siin oven ees oli hirvee ihmismuuri eikä se kuski avannu sitä ovee ja mun ääni oli lähteny ja yritä sieltä nyt sitte raakkua jotai. pääsin kuitenki ulos ja sen jonku 200m matkan aikan liukastuin ehk 3486568 kertaa ja ku avasin koulun oven ni päätin sit tehä semmosen vähä näyttävämmän puoleisen sisääntulon ja liukastuu siihen. koska olin jo joku 15min myöhäs ja luulin etten pääsis enää sisää, juoksin sinne luokan etee ja koputtelin siin aikani kunnes huomasin et siin oven vieres oli lappu '16.12 TUNTI PERUTTU' ! olin oikee kirjottanu tän kalenteriiki mut enhä mä siin tohinassa aamul tajunnu mitää kalenterii kattoo :-D
löysin sielt kumminki sit yhen meiän ryhmäläisen joka ei ollu myöskää muistanu. kunnes huomasin etten ollu ottanu mukaa rahaa jotai teatterimaksuu varten. päätin sitte käydä himassa kääntymässä, ja siinä ku venasin dösää (joka yllättäen oli taas 10min myöhässä....) jostai toisest dösäst tuli vähä semmone vanhemman puoleinen mieshenkilö joka selitti joksku arabiaks iteksee. eiköhä se sit pysähdy just mun kohalle ja rupee hakkaa sen hanskalla mun olkapäätä ??? mun ilme oli about tämmönen o_o ja ku se oli siin aikansa läpsiny ni täysin normaalisti se jatkaa matkaa edellee iteksee arabiaks (?) selittäen.
tän välikohtauksen jälkee pääsin kumminki iha normaalisti kotii, mitä nyt myöhästyin fyssan(ki) tunnilta.

#EDIT siirsin noi mun tän syksyset postaukset täältä tänne, joten esim bloglovinin kautta tilailevat älkää ihmetelkö noita vanhoja julkasuja!

6 kommenttia:

 1. vooooi eii! iha kauheeta :( välil on nii tommosii päivii! ja mäki ku menin tänää junal kotii ni joku mummo alko höpöttää ja nauraa jotai iha omiaa eikä kukaa vastannu sille mitää =)

  ihania muuten noi kuvat! just tänää aattelin et voi voi ku sais nyt hienoi kuvia ulkoota : (

  VastaaPoista
 2. sullahan on ollu mukava päivä :-D tollaset aamut on niin katastrofeja, tekis vaan mieli jäädä nukkumaan!

  hahh mahto olla hauska toi arabialaismies :-D

  VastaaPoista
 3. stapler: noälä:( kiitti! no niii paitsi ku sinne jäätyy heti :s
  neiti y: hahah älä:D joo oli!

  VastaaPoista
 4. Mä katoinkin jo noita päivityksiä, et mitäs helvettiä, ootpas päivitelly ahkerasti. :D

  Mutta siis, kurja päivä. :(

  VastaaPoista
 5. eii kunnon katastrofiaamu =D nno hengissä kuiteski selvisit =D kivoja kuvia ! muuteski ihana blogi !

  VastaaPoista
 6. liena: hahah jooo :D
  ano: älä:-D kiitos paljon(:

  VastaaPoista