Related Posts with Thumbnails

2010/02/03

3/2

Moi! arvatkaas mitä, oon näillä näkyminen lähössä vaihtoon usa:han nyt syksyllä ! kaikki paperit on viel iha kesken, eikä meiän vanha enkunmaikka suostunu(kerenny) kirjottaa mulle sitä jotai suositusta mut arvatkaa kuinka ilonen&innoissaa oon iiiiiik !
tän lisäks tää viikko on koeviikko (tänää on vapaapäivä) joten en oo pahemmin kerenny päivittelemään :-) anyway tän päivän asu:
toppi GT, neule zara, legginssit lindex kids, takki global, huivi indiska
nyt lähen vielä varmaa kirjastoo lukee ku ei täst himassa mitää tuu, heipat

8 kommenttia:

 1. Vähänkö siistii toi USA ! Vitsi oot jo mun kolmas tuttu, joka lähtee sinne ens vuodeks :D

  Ps. Mitämitä Kähkönen ei kirjottanu suositust :O :D se l e h m ä

  VastaaPoista
 2. niiii haha mäki tiiän varmaa 6 jota lähtee :o :-D ja ps älä-.-!

  VastaaPoista
 3. vauu, USAan!

  taas ihan ylihienot vaatteet! :D

  paljon noi zaran perusneuleet maksaa? ja mistä noita dependin kynsilakkoja voi ostaa? :-)

  VastaaPoista
 4. hihi!:> ja kiitti(= perusneuleet on 19,90 ja dependin kynsilakkoja saa ainakin kicksistä(:

  VastaaPoista
 5. Itellä on ollut mielessä jonkin aikaa, että vois lähtee vaihtoon joko 2011/2012 tai 2012/2013... :D Ensimmäisenä vaihtoehtona pidin Ranskaa, mutta USA on kirimässä huimaa vauhtia kiinni.. eli valinnan vaikeus luultavasti tulee, että kumpaan sitten menen x))

  Millä järjestöllä sä lähet? Oliko sulla muita vaihtoehtoja kuin USA? Ja kuinka kauan sä mietit tuota lähtöä? Missä vaiheessa kerroit vanhemmilles,että mielessä olis lähtö vaihtoon? : ))

  VastaaPoista
 6. iik niii:D no ite olisin varmaa jääny eurooppaa jos ois englanninkielisis mais ollu paikkoi jäljellä:) ite lähen afs:n kautta, ja muistaakseni ainaki sillä piti sen kohdemaan kieltä ollu lukenu vähintää vuoden.
  no siis mullaha tää meni tosi pellesti ku oon aina ollu sitä mieltä et lähen vast lukion jälkee, mut about kuukaus (apua siit ei oo varmaa kuukauttakaa????) sitte keksin et hei, miksen lähe jo nyt:DD vuodelle 2010-2011 hakuhan on alkanu joskus 2009 alussa mut ainaki afs:lle oli viel hajapaikkoja jäljellä muutama, ja nythä mul on iha valtava kiire rokotusten, viisumien ja niiden maksujen kaa ja mua itteäniki pelottaa et tuleekoha tää nyt vähä liian nopeesti :-D mut oon kyl aina ollu semmonen et teen kaikki isot päätökset jossai sekunnissa..:D ja kerroin mun vanhemmille melkein heti ku tän keksin ja varmaa viikko meni suostutellessa, vaikkei ne vieläkää iha kokonaa tätä sulata:) haha mikä romaani:-D

  VastaaPoista
 7. iiiiiinka nyt uutta postausta !

  VastaaPoista