Related Posts with Thumbnails

2009/06/14

Hyper music

Heippa kaikki tytöt ja pojat!<: (..jos täällä käy kukaa enää?:o) mulle tuli vähän ikävä tätä blogia, ni nyt jatkuu. En oikee tiiä että mistä jatkais, ku tuolta Pariisista, Itävallasta ja Unkarista on kuvia yhteensä joku päälle tuhat, ni teen niille vaik jonku oman postauksen. Koulun päättäreist ja kesälomast mul ei sitte ookkaa kuvia, eiliseltä vaa muutama :-D oon melkee koko kesän töissä (en sentää joka päivä, vaa joku 3-4 kertaa viikos), ni mitää päivänasukuvii on sillo iha turha ottaa ku perusasustus on farkut + työpaikan paita + jotku tennarit/balleriinat :-D no mutta, eilen olin semmoset reilu 10 tuntii töis (8-18), just tyylii ainoo päivä koko kesän ku aurinko paisto.. :-D oli kiva viedä roskii yms sellaselle lastauslavalle ku lämpömittari siin vieres näytti +23 ja aurinko paisto ja ite oli farkuis sisäl. Töiden jälkee lähin viel kumminki ulos ja onneks aurinko paisto viel sillonki.

revitty paita: zara
alla valkonen toppi: GT
takki: siskon:-D
ylemmät kengät: dinsko (aaa katoin noit jo syksyl mut en kerenny ostaa ja nyt ku niit oli tullu lisää ni oli pakko käyttää loppu palkka niihi<3) onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://farm4.static.flickr.com/3637/3626434482_9c0a266f7d.jpg?v=0">
sit rupeski sataa :c

Huomenna käynki sitte varmistamas lukiopaikan ja sit viel illaks töihin. Sen jälkee on onneks kaks vapaapäivää ja sit juhannus to-pe menee työskennellen :-D
miten teiän kesä?

10 kommenttia:

 1. moi inka jee! sunburn <3

  VastaaPoista
 2. stapler: haha moi anni :-) älälälälälä!<3

  VastaaPoista
 3. seuraaan edellee =) mut joo kivat noi ekat kengät, mäki haluun noi. mul ois ehdotuksii et tekisit postauksen niist jutuista mitä oot ostanu tauon aikana ku oot sä kuitenki ollu yli kuukauden päivittämättä nii mua ainaki kiinnostais nähäää =)sit esittelisit vaik sun kengät ja laukut ja toi matkapostaus.

  VastaaPoista
 4. Karo: jee kiva!(: kiitos paljon ehdotuksista, yritän toteuttaa noit nii hyvin ku pystyn, en vaa oikee muista et mitä oon täällä esitelly ja mitä en nii voi viedä vähän aikaa:)

  VastaaPoista
 5. Jee oot back! Ihana reikäpaita =)

  VastaaPoista
 6. JEEEE! oon niin odottanu sun paluuta! oon käyny täällä aina pari kertaa viikossa kattoon oisko tänne tullu mitään, mutta ei oo ja nyt tuli nii: JEAH!

  VastaaPoista
 7. neiti y: hihi kiitti:>
  anonyymi: jeje(:
  Saara: hihi kiitos paljon!c: rupes hymyilyttää toi sun kommentti:) !

  VastaaPoista
 8. mihi lukioo meet ? :>

  VastaaPoista
 9. anonyymi: helluu, helsingin luonnontiedelukio (normaalilinja:D)

  VastaaPoista