Related Posts with Thumbnails

2009/06/17

My new babies

heeeeei!
tossa edellisessä postauksessa mua pyydettii esittelemään kaikki jutut mitkä ostin ton tauon aikana. se tulee kestämää vähä aikaa ja aattelin et laitan pariisin ostokset vaik pariisi-postauksee ja itävalta&unkari -ostokset niien omaa postauksee. no mutta sitä ennen mun kahet uudet rakkaus-kengät, here we go (haha toi kuvien muokkaus vähä on mitä on..:'D)


hapsukengät ♥! nää on jo vähä huonossa kunnossa vaik käyttökertoja (kodin ulkopuolella) onki huikeet 1!:D löysin nää päättäjäispäivää edeltävänä iltana (dinskosta) mut ei ollu tarpeeks rahaa mukana ni heti päättäjäisten jälkee syöksyin lähimpää dinskoho. ei nää kyl ois sen mun päättäjäismekon kaa käynykää :') pidin näit sit sillo päättäjäispäivän (ja vaihoin mekon) ni toi korko joutu kokee aika kovia ja samoin noi hapsut (ne on jostai kohti kääntyny tollee tyhmästi) vaik vaihoinki sit aika nopee illal gladiaattoreihi. hintaa oli ~70e

nro 2! kuten tosi monet muutki, mäki palvoin näitä kenkiä jo syksyllä, mut koot vietiin heti :-( mut nyt ku palkka tuli tilille, ni en epäröiny hetkeäkään! täydelliset♥
nii ja sitte vielä kuvaa, tossa on mun vaatekaapin ylähyllyltä kaikki mun rakkaimmat kengät + jotai muita jota tulee harvemmin käytettyä. kaikki tällä hetkellä käytössä olevat kengät on alakerrassa + vaatekaapin alalaatikkoki on niitä täynnä:)
anyways, vasemmalla takana (on vähä pimeetä joo) zaran nauhakorkkarit (niistä on parempaa kuvaa mm. tossa), kiiltonahkaa dinskon kiilakorkonilkkurit, noi ylemmät hapsukengät, punavalkoset converset (josta en hirveesti tykkää :c), eturivissä vasemmalla mun rakkaudet, topshopin mustat balleriinat jos on rusetti edessä. liian pienet nykyää (ei ollu fiksuu laittaa pesukoneesee) :(, (vähän kärsineet) konfis-kengät eli vagabondin valkoset peep-toet, zaran siniset korkkarit ja ihan reunas viel noi ylemmät mustat aukkokengät.
tässä kaikki tänään!

3 kommenttia:

 1. Ei ollenkaan hullumpii noi !
  Kuinka pitkä sä muutet olet? :)

  VastaaPoista
 2. Kinja: haha kiitos(= 169cm

  VastaaPoista
 3. ihanaaaaaat noi ekat kengät, rakastuin:)

  VastaaPoista