Related Posts with Thumbnails

2009/07/20

Something

moii,
tässä on lisää jotai uusia juttuja
16_2 by you.
1) huivi from H&M, tää mikä alkaa olla jo melkei joka bloggarilla:-D ostin tän joskus viikko sitte ku kiertelin tauolla H&M:n aleja
16_1 by you.
2) musta perushuivi!!! oon tarvinnu tämmöstä jo varmaa viime syksystä lähtien. toi on siis vaan tommonen lakanan kokonen pala mustaa kangasta, perfect:-)
16_7 by you.
3) sitte jotai vähä vanhempii juttuja, toi epätarkka käsikoru tossa edessä on itävallasta, käytin sitä mm. siellä melkein joka päivä. sormus ja korvikset on glitteristä, ostettu joskus kesäkuun alkupuolella. neki on tähä asti ollu päällä melkei joka päivä, ainoo et hajotin ton toisen korviksen just pari päivää sit :(
16_8 by you.
4) käsikoru on H&M:stä varmaa toukokuun alulta? en voi mitenkää muistaa mitä kaikkee tääl on näkyny ja mitä ei :-D kicksistä ostin yhellä tauolla 6 uutta kynsilakkaa, muut oli kuvaushetkellä (aamuyöllä) alakerrassa ni ne ei kerenny kuvaan.
+ uus lempparihajuvesi, ostin noit tollasii minipulloi pari vuot sitte iha hirveesti kaikilt lentokentilt, mut ne oli eksyny jonneki laatikon pohjalle. toi on ihana! sit ku mun vanhat hajuvedet loppuu ni ostan tota:)
ps. jos tää ajastus nyt onnistuu, ni tällä hetkellä mun pitäs just nyt istua junassa, jee

2 kommenttia:

  1. mikä diorin hajuvesi toi on ?=) annal on kaiketi toi t.s

    VastaaPoista